GuldBageren Top

Sommerkage med friske bær

Bedøm
219 bedømmelser
Fremgangsmåde

Pisk sukker, vaniljesukker og æg til en lys og luftig masse.

Bland smør og mælk og vend det forsigtigt i massen.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen. Evt. gennem en sigte.

Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter).

Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min ved 175 grader, til den er gylden og slipper kanten.

Når kagen er afkølet, piskes fløde og denne fordeles på kagen.

Derefter fordeles bær og chokolade herpå og kagen serveres straks herefter.

Ingredienser

100 g smør
1 dl mælk
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
175 g sukker

2 æg
1 tsk. vaniljesukker

Pynt

2 dl piskefløde
150 g friske jordbær

75 g friske hindbær

25 g groft hakket chokolade

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising