GuldBageren Top

Snackbar af Elverbrød

Bedøm
66 bedømmelser
Fremgangsmåde

Hæld brødblandingen i en røreskål og tilsæt vand og olie.


Riv gulerødderne på et rivejern, blend jordnødderne og hæld begge ingredienser op i røreskålen. Ælt dejen sammen.


Tænd ovnen på 200 grader.

Form dejen i passende små aflange stykker, og sno dem let.

Bag snackbaren i ca. 40 min. ved 200 grader.


Tip: Erstat jordnødder og gulerødder med enten 100 g blandet, blendet melon, ananas og papaya. Eller af 80 g blendet valnødder og 8 g kanel.

(OBS her skal du bruge 30 g olie).

Ingredienser

120 g ElverBrød-blanding
20 g olie
210 g vand
50 g gulerødder
50 g jordnødder

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising