GuldBageren Top

Rababertærte m. mandel og marcipan

Bedøm
58 bedømmelser
Fremgangsmåde

4-6 pers.

 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.


Rabarberne skæres i ca. 1 cm. tykke skiver og lægges i en smurt tærteform. (diameter 24cm.)

 

Revet citronskal, sukker, vaniljekorn og karfoffelmel blandes og drysses henover rabarberne.

 

Dej:

 

Bland grofthakkede mandler, sukker, hvedemel og groft revet macipan i en skål og arbejd margarine godt ind i de øvrige ingredienser.

Herefter smuldres dejen hen over rabarberne.

 

Tærten bages midt i ovnen i 20-25 min.

 

Serveres lunt med fx flødeskum, is eller creme fraiche.

 

Ingredienser

Fyld:

500 g rabarber

1 spsk. kartoffelmel

1 øko. citron (revet skal)

100 g sukker

1 vaniljestang (korn)

 

Smuldredej:

100 g sukker

100 g hvedemel

100 g smuttede mandler

100 g rå marcipan

100 g bagemargarine

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising