GuldBageren Top

Pizzasnegle m. kylling

Bedøm
479 bedømmelser
Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt rapsolie samt salt.

 

Rør lidt mel i af gangen og ælt dejen godt igennem til den er let og elastisk. (Gem lidt mel til senere brug.)

 

Lad den hvile tildækket i 1 time.

 

Slå dejen let sammen og del den i to dejklumper.

Rul hver dejklump ud til en stor firkant på 30x30 cm.

 

Smør hver firkant med pizzasauce, fordel kyllingen og osten henover og drys med oregano.

 

Rul firkanterne sammen til 2 roulader og skær 12 lige store stykker ud af hver roulade.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, 12 stk. pr. plade, med lidt afstand fra hinanden. 

 

Lad sneglene hæve tildækket i ca. 30 min.

 

Bag dem ved 200 grader alm. ovn på næstnederste rille, i 12-14 min.


Pensel evt. med sammenpisket æg og drys lidt oregano, eller frisk basilikum på dem, inden de bages.

 

Tips:

 

Varier fyldet som du ønsker fx suppler med peberfrugt i tern eller champignon og oliven i skiver.

Kyllingstrimlerne kan erstattes med fx skinke, svitset hakket oksekød eller peperoni.

Ingredienser

Dej:

25 g gær

3 dl lunken vand

1/2 dl rapsolie

300-350 g hvedemel

100 g speltmel

 

Fyld:

1 1/2 dl pizzasauce

200 g kyllingstrimler

300 g revet mozzarella

1-2 tsk. oregano

 

1 æg til pensling

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising