GuldBageren Top

Hindbærtærte med tosca

Bedøm
1148 bedømmelser
Fremgangsmåde

1 stk. tærte

 

Smuldr smørret i mel og sukker og saml dejen med vand.

 

Tryk dejen ud i en smurt tærteform (ca. 24 cm) og stil den i køleskabet i ca. 30 min.

 

Bland alle ingredienserne til tosca i en gryde undtaget vaniljesukker.
Kog det i nogle minutter under konstant omrøring. Tag gryden af varmen og tilsæt vaniljesukkeret.

 

Sæt ovnen på 200 grader og prik tærtebunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter midt i ovnen. Lad den køle af.

 

Bland de frosne hindbær med kartoffelmel og bred dem ud over tærtebunden.
Fordel tosca-massen over hindbær og bag tærten i midten af ovnen i ca. 20 minutter.

Lad tærten køle af.

Ingredienser

Til 8-10 stykker

 

Tærtebund:

125 g usaltet smør

180 g hvedemel

40 g sukker

2 spsk. vand

 

Tosca:

150 g smør

100 g mandelflager

200 g sukker

3 spsk. hvedemel

3 spsk mælk

2 tsk. vaniljesukker

 

Fyld:

300 g hindbær (frosne)

2 spsk. kartoffelmel

 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising