GuldBageren Top

Sarah Bernard kager

Bedøm
1106 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 22 stk.

Chokoladecreme

Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring ca. 5 min. Lad cremen stå koldt til den stivner, min. 4 timer og gerne natten over. Pisk den let op. Pas på den ikke bliver overpisket og dermed grynet.

Makroner

Marcipan, sukker og æggehvider piskes til en jævn masse. Brug en sprøjtepose til at fordele makronmassen i 22 små kager. Gerne på bagepair, så er de lette at få af igen, når de er bagt. Kom evt. lidt vand på fingrene og form dem til runde flade kager.

 

Bages ved 180 grader i 16 – 18 min.

Lad makronerne køle af på en rist, og tag dem derefter forsigtigt af bagepapiret.

Smør derefter chokoladecremen på makronerne, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer.


Smelt chokoladen over vandbad og dyp kagerne i chokolade. Chokoladen kan evt. også pensles på. Stil kagerne koldt i 30 min.


Server dem kolde.

 

Ingredienser

Chokoladecreme

3½ dl fløde
135 g mørk chokolade i god kvalitet

Makroner

275 g groftrevet marcipan
1½ dl sukker
2 æggehvider

200 g mørk chokolade i god kvalitet til overtræk

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising