GuldBageren Top

Roulade med chokolademousse

Bedøm
1143 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 15 stk.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Bland mel og bagepulver og vend det i æggemassen med vandet. 
Smør dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.

Bag dejen midt i ovnen ved 250 grader i ca. 5 min.

Vend kagen ud på et stykke bagepapir med sukker på. Lad kagen afkøle.

Chokolademousse

Chokoladen smeltes for svag varme i en tykbundet gryde sammen med den den udrørte pulverkaffe; dette afsvales til en ensartet masse, og så røres æggeblommen i.

Mens chokolademoussen stadig er lidt lun, tilsættes fløden, der kun er pisket til en tyk creme, ikke helt stiv. Pisk ikke mere, bland kun let, og stil moussen koldt.

 

Smør chokolademoussen ud på den kolde roulade, der nu rulles sammen på den lange led.  Lægges på sammenføjningen i papiret, koldt, og er lige til at skære i skiver.

 

Rouladen kan fryses.


 

Ingredienser

3 æg
2 dl sukker eller rørsukker
2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Chokolademousse

100 g chokolade
½ tsk. kaffepulver
1 spsk. vand
2½-3 dl piskefløde
1 æggeblomme

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising