GuldBageren Top

Roulade med creme og hindbær

Bedøm
1339 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 15 stk.

Chokoladebund

Sukker og æg piskes op. Kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver sigtes sammen. Chokoladen rives på rivejern. Det hele vendes sammen og smøres ud på en bageplade med bagepapir. Kagebunden bages ved 210 grader i 8-10 min. og afkøles.

 

Chokoladecreme

Fløden koges op og hældes over den finthakkede chokolade og røres sammen.


Afkøl cremen og lad den stå på køl i min. 4 timer, gerne natten over.

 

Pynt

Overtrækschokoladen smeltes for svag varme og hældes i en sprøjtepose. Sprøjt chokoladen på bagepapir i den form du ønsker, fx stjerner, hjerter eller måske bogstaver. Lad dem køle af, gerne i køleskab. Derefter er de lette at fjerne fra bagepapiret.

Chokoladecremen piskes op og smøres ud på chokoladebunden. Hindbær halveres og fordeles ovenpå cremen og bunden rulles sammen til en roulade og sættes på frost i min. 24 timer.

 

Rouladen skæres ud let frossen ca. 20 min. før servering.

 

Pyntes med hindbær og chokoladefigurer.

 

Ingredienser

150 g sukker

4 æg

75 g kartoffelmel

25 g hvedemel

20 g kakao

5 g bagepulver

100 g mørk chokolade i god kvalitet

 

Chokoladecreme

1½ dl fløde

150 g hvid chokolade i god kvalitet

 

Pynt

1 bakke hindbær

100 g hvid overtrækschokolade i god kvalitet

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising