GuldBageren Top

Nødde/banan snack

Bedøm
1105 bedømmelser
Fremgangsmåde

12 stk.

Tænd ovnen på 160 grader.

Hak mandler og nødder groft med en kniv. Hak abrikoser/rosinerne meget fint. Mos bananen med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær æg. Pisk herefter æggene i et ad gangen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme.


Bages i ca. 30 min.

Ingredienser

70 g mandler
50 g cashewnødder, hasselnødder eller valnødder
30 g (ca. 4 stk.) tørrede abrikoser eller 30 g rosiner
1 stor banan
40 g kokosmel
140 g græskarkerner
50 g sesamfrø
30 g hørfrø
½ dl rapsolie
1 tsk. salt
½ tsk. vaniljepulver eller flydende vanilje
3 æg

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising