GuldBageren Top

Lakridssmåkager

Bedøm
1269 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 30 stk.

Rør smør og sukker sammen og tilsæt så ægget.

Kom chokolade, salt og lakridspulver i og rør godt rundt, hvorefter melet til sidst tilsættes massen.

 

Sæt dejen på køl i min. 30 min.

 

Rul dejen til en lang pølse og skær den i ca. 30 skiver, som lægges på en bageplade.

 

Bag småkagerne ved 180 grader i 7-9 min. eller til de er let gyldne i kanten.

Ingredienser

150 g blødt smør

170 g sukker

1 æg

1 tsk. salt

2 tsk. lakridspulver (kan sagtens tåle mere)

100 g hakket hvid chokolade

270 g hvedemel

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising