GuldBageren Top

Lakridskys

Bedøm
810 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 30-35 stk.

 

Sukker og æggehvider piskes stive og skinnende.

(Der skal piskes en del før massen har den rette konsistens og udseende.)

Herefter fyldes massen i en sprøjtepose og lakridssirup hældes tilfældigt ned i massen og der laves små lakridskys på en bageplade.

 

Kyssene skal bage ca. 1,5 time ved 100 grader og skal gerne ende med at have en dejlig tyggegummi-agtig masse indeni og sprødt ydre.

 

Tip:

I stedet for lakridssirup kan der tilsættes chokolade og mandler, hvilket også smager fantastisk.

 

Ingredienser

4½ æggehvide = 3 bægre past. æggehvider

200 g sukker

2 spsk. lakridssirup (gerne Johan Bülow, sød lakridssirup)

 

Alternativ:

50 g mandler

75 g chokolade

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising