GuldBageren Top

Havrekage med nougat

Bedøm
1395 bedømmelser
Fremgangsmåde

Smelt fedtstoffet.

Bland havregryn, hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og til sidst sirup i en skål.

Tilsæt fedtstoffet og rør rundt. Smør dejen ud i en smurt bradepande, 20×30 cm. eller i en kageform.

 

Bag på en rist nederst i en 200°C varm ovn ca. 10min.

I varmluftsovn 175°C ca. 15min.

 

Skær nougaten i tynde skiver.  Læg skiverne i et lag ovenpå den varme kage, så nougaten smelter. Lad gerne kagen stå i køleskabet, så nougaten kan nå at stivne, inden kagen serveres.

Ingredienser

100 g smør
4½ dl havregryn
1 spsk. hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 dl sukker
1½ tsk. vaniljesukker
2 spsk. lys sirup

Pynt
100 g blød nougat

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising