GuldBageren Top

Gulerodskage med spindelvæv

Bedøm
1204 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og riv dem på den fine side af rivejernet.

Slå æggene ud i en skål. Hæld brun farin i skålen og pisk det skummende med en håndmikser i ca. 10 min. Bland mel, bagepulver og kanel sammen i en skål. Sigt det gennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen, så dejen stadig er luftig.

Rør forsigtigt olie i dejen og tilsæt dernæst de revne gulerødder.

 

Smør en springform med olie og hæld dejen i formen og bag den nederst i ovnen i ca. 40 min.

 

Afkøl kagen på en bagerist.

Rør glasuren sammen og smør den på kagen, når den er afkølet.

 

Sæt en gryde over med vand.

Bræk stykker af chokoladen eller hak den. Kom chokoladen i en skål.

Tag gryden af varmen når vandet koger. Sæt skålen med chokoladen i gryden og lad chokoladen smelte. Lad chokoladen køle lidt af og rør til den er tyktflydende. Hæld den i en sprøjtepose eller en plastikpose med et lille hul i hjørnet, og lav et mønster som spindelvæv på kagen.

 

 

Ingredienser

3 gulerødder (ca. 175 g fint revet)

2 æg

150 g brun farin (3 dl)

150 g hvedemel (2½ dl)

1 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt kanel

1 dl olie

 

Til pynt

75 g chokolade

flormelis til glasur

 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising