GuldBageren Top

Fastelavnsboller

Bedøm
1236 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 12-15 stk.

Gæren udrøres i den lunede mælk, smør og æg blandes i, sammen med salt, sukker og kardemomme. Dernæst kommes melet i lidt ad gangen, og der stoppes når dejen er lind.

Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 30-45 minutter.

Imens laves cremen.

 

Mælk, æg, sukker og vanilje kommes i en gryde og varmes op under omrøring, melet drysses i lidt ad gangen. Når cremen bliver tyk, tages den af varmen og køler af en halv time i køleskabet.

Dejen rulles derefter ud og skæres i firkanter, og fyldet kommes på, hvorefter dejen samles og vendes med enderne nedad.  

 

Ingredienser

25g gær

75g smør

3/4 dl mælk

hvedemel

1 spsk. sukker

1/2 tsk. salt

1 tsk. kardemomme

1 æg

Creme

1 æg

3 tsk. mel

3 tsk. sukker

2 dl mælk

1 vaniljestang

Pyntes med glasur

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising