GuldBageren Top

Chokoladebrownie med karamelcrunch

Bedøm
1776 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 10 stk.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Hak chokoladen, og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen.

Kom brun farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål. Og rør sammen med den smeltede chokolade til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en form der måler ca. 20 x 20 cm. Brug gerne bagepapir i formen.

Bages ca. 20 min.

Crunch

Kom sukker, smør, fløde, honning og hvedemel i en gryde, og kog op under omrøring.

Kog karamellen i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, og vend nødderne i karamellen.

Fordel karamellen over brownien. Bag kagen i ovnen i ca. 10 min.

Afkøl kagen før den skæres ud.

Ingredienser

Chokoladebrownie

100 g mørk chokolade

125 g smør

175 g brun farin

2 æg

100 g mel

1 spsk. kakaopulver

 

Karamelcrunch

150 g sukker

150 g smør

1/2 dl piskefløde

1 spsk. honning

1 spsk. hvedemel

150 g hakkede, saltede, blandede nødder

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising