GuldBageren Top

Cantucci, hårde mandelkager

Bedøm
1322 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 15 stk.

Ælt mel, bagepulver, sukker, appelsin, vanilje og æg sammen til en klistret dej. Ælt mandlerne og appelsinskallen godt ind i dejen.

Tryk dejen ud i en 40 cm. lang og 10 cm. bred stang.

Bag denne cantucci-stang i en forvarmet ovn i 20 min ved 200 grader.

Tag den ud, og afkøl let, inden du skærer stangen ud i ca. 2 cm. skrå skiver.

Placer disse skiver med skærefladen opad på bagepladen. Lad dem bage ca. 15 min. mere, eller indtil de er gyldne.

Ingredienser

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

250 g sukker

3 æg

1 vaniljestang

125 g hakkede mandler

50 g revet skal af 1 usprøjtet appelsin

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising