GuldBageren Top

Canadisk chokoladekage

Bedøm
1457 bedømmelser
Fremgangsmåde

6-10 personer. 

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.


Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt de øvrige ingredienser.

Dejen hældes i en springform eller en lille bradepande.


Bages i 25-30 min. 

 

Glasuren røres sammen og kommes oven på den afkølede kage.


Pynt evt. med valnødder.

 

Kagen opbevares bedst i køleskab i op til 6 dage.

Ingredienser

4½ dl mel
3½ dl sukker
1 dl kakao
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. nescafé pulver (kan undlades)
3 dl orange juice
3 æg
2 dl olie

Evt. valnødder til pynt 

Glasur:

3½ dl flormelis
2 spsk. kakao
3 spsk. mælk
2 spsk. blødt smør.

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising