GuldBageren Top

Bradepandekage med ananasjuice og chokolade

Bedøm
1640 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 20 stk.

Æg og sukker piskes, til det er hvidt og luftigt. Det afkølede smør tilsættes. Mel og bagepulver blandes og sigtes i dejen skiftevis med ananasjuice og mælk.


Chokoladen hakkes og vendes i dejen. Dejen hældes i en smurt bradepande (ca. 30 x 35 cm.)

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

 

Bag kagen i ovnen i ca. 35 min.


Kagen afkøles helt.


Glasuren røres sammen og smøres på kagen.


Når glasuren er stivnet, skæres kagen i 20 stykker og pyntes med citronmelisse.

Ingredienser

240 g smeltet smør eller margarine
240 g sukker
4 æg
360 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2½ dl letmælk
1 dl ananasjuice
120 g mørk chokolade

Citronmelisse til pynt

Glasur:
3 dl. (150 g) flormelis
2 spsk. ananasjuice eller vand

 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising