GuldBageren Top

Banankage

Bedøm
1334 bedømmelser
Fremgangsmåde

12 personer 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Smør og sukker røres godt op. Tilsæt 1 æg ad gangen. Mos bananerne og kom dem i. Dernæst tilsættes havregryn og kærnemælk. Til sidst tilsættes mel, natron, vanillesukker, salt og chokolade.
Resten af ingredienserne blandes i og tilsættes til sidst.

Rør ingredienserne sammen, og hæld massen i en bageform.

Bages ca. 45 min. 

Ingredienser

225 g smør

460 g sukker

4 æg

5 stk meget modne bananer

100 g havregryn

1.25 dl kærnemælk

0,5 tsk. salt

2 tsk. natron

2 tsk. vaniljesukker

375 g mel

100 g hakket chokolade (70%)

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising