GuldBageren Top

Æble- og kanelsnitter

Bedøm
1095 bedømmelser
Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt de revne æbler, mælk samt det afkølede smør.

Bland mel, bagepulver, kanel og revet marcipan og rør det i æbleblandingen.

Kom dejen i en firkantet form beklædt med bagepapir og bag kagen i 45 min. ved 200 grader.

Skær kagen i ruder inden servering, og drys med flormelis.

Ingredienser

125 g sukker
2 æg
3 æbler
½ dl mælk
125 g smeltet smør
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
200 g ren rå marcipan

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising