GuldBageren Top

Kyllingesalat med tzatzikitop & ElverBrød

Bedøm
1778 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skyld salaten og skær den i passende størrelse.

Hak rødløget fint.

Del cherrytomaterne.

Kog kyllingebryst i vand i ca. 20-25 min. Skær det i strimler.

Del vindruerne eller skær clementin i mindre stykker.

Bland salat, rødløg, cherrytomater, kyllingekød og vindruer.

Vend derefter olie og pesto i salt og peber.

Anret salaten.

Rør kvark med revet hvidløg, groftrevet squash, karry, salt og peber.

Læg tzatzikitoppen ovenpå salaten.

Pynt med saltmandler.

Rist evt. ElverBrødet og server det til salaten.

Ingredienser

Til 1 person

30 g blandede salater (fx babyspinat og iceberg)

½ rødløg

100 g cherrytomat

150-200 g kyllingebryst (fersk eller forkogt)

5 grønne vindruer eller

½ clementin

1 spsk. olivenolie

1 spsk. pesto

20 g saltede mandler

100 g kvark

1 fed hvidløg

50 g squash

1 knsp. karry

Lidt citronsaft

Salt og peber

2 skiver friskbagt ElverBrød (i alt 75 g)

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising