GuldBageren Top

ElverBrød med tun

Bedøm
1242 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skær to skiver ElverBrød 35-40 g stykket.

Smør de to skiver med 2 tsk. mayonnaise og læg et frisk, sprødt salatblad på den ene skive. Bland derefter 20 g tun, 10 g asparges, 15 g mayonnaise og lidt salt og peber. Læg den sammenrørte masse på salatbladet og pynt med to løgringe.

Læg den sidste skive ElverBrød på som låg.

Ingredienser

Til 1 person

2 skiver ElverBrød delt i 2 (i alt 75 g)

20 g tun

1 salatblad (gerne hjertesalat)

2 løgringe

10 g asparges

2 tsk. mayonnaise

Salt og peber

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising