GuldBageren Top

ElverBrød med parmaskinke

Bedøm
1359 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skær to skiver ElverBrød 35-40 g stykket.

Smør den ene skive med 1 tsk. mayonnaise, og den anden skive med 1 tsk. grøn pikant ost.

Læg et frisk, sprødt salatblad på den ene skive. Læg derefter en pæn skive parmaskinke på salatbladet efterfulgt af 1 tsk. mayonnaise og lidt soltørret tomat.

Pynt af med 2 stk. asparges.

Læg det sidste stykke ElverBrød på som låg.

Ingredienser

Til 1 person

2 skiver ElverBrød delt i 2 (i alt 75 g)

1 skive parmaskinke

1 tsk. grøn pikant ost

5 g soltørret tomat

2 stk. grønne asparges

2 tsk. mayonnaise

1 salatblad (gerne hjertesalat)

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising