GuldBageren Top

ElverBrød med laksestykker

Bedøm
1411 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skær to skiver ElverBrød 35-40 g stykket.

Kog 1 æg

Smør de to skiver med 2 tsk. mayonnaise og læg et frisk, sprødt salatblad på den ene skive. Læg derefter ca. 30-35 g røget laks, lidt dilddressing og 2 skiver æg ovenpå. 

Drys med salt og peber.

Læg den sidste skive ElverBrød på som låg.

Ingredienser

Til 1 person

2 skiver ElverBrød (i alt 75 g)

35 g røget laks

5-8 g dilddressing

1 æg

1 salatblad (gerne hjertesalat)

2 tsk. mayonnaise

Salt og peber

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising