GuldBageren Top

ElverBrød French Toast

Bedøm
1646 bedømmelser
Fremgangsmåde

Skær 1 tyk skive ElverBrød 75 g

Pisk æg og mælk sammen i en skål med lidt salt og peber. Vend de to skiver brød i æggemas­sen. Lad skiverne ligge nogle minut­ter i æggemassen, så de suger hele æggemassen til sig. 

Steg de to brød i fedtstof på en pan­de på begge sider, i nogle minutter. Tag brødet af panden og riv osten over.

Top med skinken eller kalkun-pålæg og skiver af tomat.

Ingredienser

Til 1 person

1 tyk skive ElverBrød delt i 2 (i alt 75 g)

1 æg

2 spsk. mælk

2 spsk. flydende oliemargarine

80 g ost 17%

4 skiver skinke eller kalkunpålæg

Evt. et par skiver tomat

Salt og peber

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising