GuldBageren Top

Cashew chokopålæg & ElverBrød med abrikos

Bedøm
1065 bedømmelser
Fremgangsmåde

Rist cashewnødderne på en tør pande 2-4 minutter, og blend dem i en foodprocessor i 3-5 minutter ved højeste hastighed.

Efter nogen tid samler de blendede nødder sig til en blød klump.

Smelt chokolade og fløde over et vandbad.

 

Bland den smeltede chokolade og nøddemasse sammen, brug en ske til at røre det sammen.

Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse.

Læg den på køl minimum 1 time.

Ælt dejen med hakkede abrikoser, mandler, kanel og vaniljepulver.

Læg den på køl minimum 1 time.

Skær skiver af cashew chokopålægget og kom det oven ovenpå ElverBrød.

Top evt. med lidt abrikos/mandel.

Ingredienser

200 g cashewnødder

100 g sukkerfri chokolade ( fx Cavalier Stevia mælkechokolade)

3 spsk. fløde

2 tsk. flydende sødemiddel eller vaniljepulver

75 g ElverBrød

40 g hakkede, tørrede abrikoser

40 g hakkede mandler

½ tsk. kanel

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising