GuldBageren Top

Snobrødsdej

Bedøm
1839 bedømmelser
Fremgangsmåde

Mælken lunes og gæren opløses heri sammen med saltet.
Melet blandes i og dejen æltes.


Stil dejen et lunt sted til hævning i ca. 40-60 minutter.

 

Dejen deles nu i passende stykker.
Hvert stykke formes til en aflang pølse som rulles på snobrødspinden.

 

Tip:


Husk at dejen skal dække spidsen på pinden så den ikke brænder.

Snobrødsdejen bages nu over glødebål eller gløder, til brødet er gyldent brunt og lyder hult når der bankes på det.

Ingredienser

500 g hvedemel

3 dl sødmælk

50 g gær

1 tsk. salt

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising