GuldBageren Top

H.C. Andersens kage

Bedøm
1424 bedømmelser
Fremgangsmåde

Margarine og sukker røres godt.

Derefter tilsættes ét æg af gangen.

Resten af ingredienserne blandes i.

Dejen kommes i en bageform ca. 20x30 cm.  og bages ved 190 grader i 25-30 min.

Margarine, flormelis, kokosmel, kakao, kaffe og vaniljesukker koges op og kommes på kagen umiddelbart efter den er taget ud af ovnen.

Ingredienser

600 g mel
650 g sukker
400 g margarine
4 dl mælk
4 tsk. bagepulver
6 æg
4 spsk. kakao
6 tsk. vaniljesukker
evt. lidt økologisk revet appelsinskal

Glasur

250 g. margarine
400 g. flormelis
125 g. kokosmel
2½ spsk. kakao
8 spsk. kaffe
2 spsk. vaniljesukker

 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising