GuldBageren Top

Farfars Julekringle

Bedøm
1158 bedømmelser
Fremgangsmåde

Mælken lunes og gæren kommes i. Resten af ingredienserne blandes i dejen og æltes godt. Dejen skal hæve i 30 min.

 

Dejen rulles ud til ca. 30 x 40 cm.

 

Margarine, sukker, vaniljesukker og mandelessens røres sammen og smøres på den udrullede dej.

 

Dejen lukkes om fyldet og formes til en kringle.

Bages ved 225 grader i 15 – 20 min.

Ingredienser

50 g gær
2 spsk. sukker
200 g margarine
300 g mel
1 dl mælk
1 æg
3 tsk. kardemomme

Til fyld
100 g blødt margarine
100 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. mandelessens

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising