GuldBageren Top

Raw Food Chokoladekage

Bedøm
675 bedømmelser
Fremgangsmåde

Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker.

Rør kakaopulver, kokosmælk og salt sammen med nøddemelet indtil du har en fast masse.

Du kan også gøre alt dette i en foodprocessor.


Fordel massen i en springform dækket af bagepapir eller husholdningsfilm.

 

Blend dadler og kokosmælk til det har en jævn konsistens. Bland kakaopulver, lakridspulver, vanilje og salt og bland det med de blendede dadler.


Kom fyldet ovenpå bunden i springformen og læg de friske bær øverst og stil den i køleskabet nogle timer.

Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time.

Serveres evt. med is.

Ingredienser

Bund:
2 dl kakaopulver

4 dl nødder/mandler
8 spsk. kokosmælk evt. mere

2 knivspids salt

Fyld:
2 dl kakaopulver
600 g tørrede dadler

6-8 spsk. kokosmælk evt. mere

2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. salt

2 spsk. lakridspulver – gerne fra Johan Bülow

Friske hindbær/blåbær/jordbær eller andre bær

Serveres evt. med is

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising