GuldBageren Top

Rabarberkage

Bedøm
491 bedømmelser
Fremgangsmåde

Smør og sukker piskes luftigt. Tilsæt derefter et æg af gangen.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i sammen med mælken.

Hæld dejen i en smurt springform.

Drys rababerne over og tryk dem lidt ned i dejen.

Strø kanel og lidt sukker over.

Bages ved 175 grader i en alm. ovn i ca. 1 time.

Ingredienser

4-5 dl rababer i små stykker
100 g smør
2 dl sukker
2 æg
3 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl mælk

Til drys:
2 spsk. sukker
1 tsk. kanel

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising