GuldBageren Top

Nougatkugler

Bedøm
18 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 20 stk.

Del marcipanen i 20 lige store stykker. Gør det samme med de 100 g nougat.

Tryk et nougat stykke ind i midten af hvert marcipanstykke og fold marcipanen rundt om nougaten, så der kun er marcipan yderst. Tril til en rund kugle og lad dem lufttørre.

Smelt de 200 g overtrækschokolade over et vandbad.

Dyp hver kugle i overtrækschokoladen, brug evt. en dyppe gaffel.

Drys derefter krymmel på kuglerne, inden overtræschokoladen stivner.  Eller rul evt.  kuglerne i krymmel, der er drysset ud på en lille tallerken.

Opbevar konfekten i køleskab i en tætsluttende beholder i op til 2 uger.

 

Ingredienser

200 g ren rå marcipan

100 g nougat i god kvalitet

200 g overtrækschokolade

50 g krymmel

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising