Start med at hakke hasselnødderne fint. Pisk æggehviderne til de er luftige og bland dem med hasselnødder, sukker og bagepulver.
Optegn 2 cirkler med en diameter på ca. 25 cm. på 2 stykker bagepapir. Gnid lidt smør ud på de 2 cirkler og drys med mel igennem en sigte.
Fordel halvdelen af dejen på hver af cirklerne.
Bag bundene på hver sin bageplade samtidig i ca. 20 min. ved 75 grader på varmluft.
Lad herefter bundene køle helt af.
Læg nougat (gem lidt nougat til pynt) i en skål og anbring den i et vandbad. Tilsæt instant kaffe, når nougaten er smeltet. Lad blandingen blive helt kold.
Pisk fløden til skum og vend den i nougatblandingen.
Anbring cremen imellem de to nøddebunde. Drys flormelis over kagen igennem en sigte, pynt med friske bær og lidt høvlet nougat.