GuldBageren Top

Nøddetærte med nougatcreme

Bedøm
36 bedømmelser
Fremgangsmåde

Start med at hakke hasselnødderne fint. Pisk æggehviderne til de er luftige og bland dem med hasselnødder, sukker og bagepulver.

Optegn 2 cirkler med en diameter på ca. 25 cm. på 2 stykker bagepapir. Gnid lidt smør ud på de 2 cirkler og drys med mel igennem en sigte.

Fordel halvdelen af dejen på hver af cirklerne.

Bag bundene på hver sin bageplade samtidig i ca. 20 min. ved 75 grader på varmluft.

Lad herefter bundene køle helt af.

Læg nougat (gem lidt nougat til pynt) i en skål og anbring den i et vandbad. Tilsæt instant kaffe, når nougaten er smeltet. Lad blandingen blive helt kold.

Pisk fløden til skum og vend den i nougatblandingen.

Anbring cremen imellem de to nøddebunde. Drys flormelis over kagen igennem en sigte, pynt med friske bær og lidt høvlet nougat.

Ingredienser

160 g hasselnødder

3 æggehvider

150 g sukker

1/2 tsk. bagepulver

10 g smør

10 g mel

 

Fyld

200 g nougat

1 tsk. instant kaffe

2 1/2 dl piskefløde

Pynt

flormelis

friske bær, fx. blåbær, hindbær eller brombær

nougat

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising