GuldBageren Top

Nødde- appelsinkage

Bedøm
46 bedømmelser
Fremgangsmåde

Spray en kageform ca. 20x30 cm. med bagespray eller olie.

Rør sukker og margarine til det er blødt og cremet. Rør æggene i et af gangen, til det er let og luftigt.

Kom revet appelsinskal i æggemassen.

Sigt bagepulver og mel, og bland det i dejen.

Rør til sidst chokolade samt nødder i dejen og kom den i formen.

Bag kagen ved 200 grader i forvarmet ovn, (varmluft 190 grader) i ca. 25 min.

Bring appelsinsaft og sukker i kog, og kog til konsistensen er som sirup.

Prik kagen med en gaffel og hæld langsomt siruppen ud over, så den løber ned i hullerne.

Riv lidt appelsinskal ud over samt drys med hasselnødderflager.

Afkøl kagen i formen 10 minutter. Derefter tages den ud af formen og afkøler på en bagerist.

 

Denne kage er fryseegnet.

Ingredienser

250 g sukker/rørsukker

250 g margarine

4 æg

revet skal af en 1 økologisk appelsin

1 tsk. bagepulver

250 g hvedemel

100 g hvid chokolade (hakket)

100 g hasselnødder (groft hakkede)

bagespray / olie til formen

50 g hasselnøddeflager

Sirup:

Saften af 1 appelsin

100 g sukker


Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising