GuldBageren Top

Muffins med bærskum

Bedøm
21 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 10 stk.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mælk og smør heri.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen sammen med bærrerne.

Fordel dejen i muffinsforme og bag dem midt i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.

Pisk fløden og bland de mosede bær heri.

Når Muffins er afkølet, skæres et kegleformet hul i toppen af muffins og hullet fyldes med bærskum. Læg låget tilbage på kagen og server straks.

Ingredienser

1 dl mælk

50 g smør

3 æg

175 g sukker

225 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

125 g hindbær

125 g blåbær

Fyld

2 dl piskefløde

2 spsk. mosede hindbær og blåbær

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising