GuldBageren Top

Kransekage

Bedøm
40 bedømmelser
Fremgangsmåde

Bagværk:


Marcipan og flormelis blandes sammen. Pisk æggehviden let og ælt den i lidt ad gangen.
Konsistensen skal være blød, men ikke klistret.

Rul kransekagemassen i 2 cm tykke pølser. Form pølserne til trekanter, tryk dem let foroven, så de danner en "tagryg". Skær i stykker, ca. 5 cm lange og sæt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem derefter i fryseren til du er hårde. (Så beholder de nemmest formen.)

Bag dem ved 230 °C alm. Ovn i 8-10 min. Til de er gyldne. Lad dem afkøle på pladen.
 
Glasur :


Rør flormelis med æggehvide og eddike.

Kom glasuren i et pergamentkræmmerhus, klip et lille hul i spidsen og sprøjter tværstriber på de afkølede kransekager.

Dyp evt. kransekagernes ender i chokolade inden glasur.

Ingredienser

Ca. 20-30 stykker

 

Bagværk:

500 g rå marcipan

200 g flormelis

Æggehvide fra et æg

 

Glasur:

175 g flormelis

Æggehvide fra et æg

1/2 tsk. eddike

Evt. chokolade til at dyppe kransekagernes ender i

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising