GuldBageren Top

Knækbrød af ElverBrød

Bedøm
102 bedømmelser
Fremgangsmåde

Dejen laves efter fremgangsmåden på posen med ElverBrød-blandingen, dog trykkes den ned i en lille firkantet form passende til brødets størrelse.


Bag brødet ved 200 grader i ca. 50 min.

Køl af og skær det i tynde skiver.


Smør skiverne med olie og drys evt. med salt eller andre krydderier.


Rist stykkerne i ovnen ca. 40-45 min. ved 150 grader.


(Vend dem når halvdelen af tiden er gået).


TIP: Smør evt. med diverse pestoer eller aioli efter smag.

Ingredienser

120 g ElverBrød-blanding

9 g olie

210 g vand

Evt. lidt af dine favoritter pestoer, olier og krydderier

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising