GuldBageren Top

Julebiscotti

Bedøm
24 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 45 stk.

Forvarm ovnen på 175 grader.

Bland mel, sukker, kakao, hele mandler, bagepulver, nellike og kanel godt.

Vask citronen og riv den. Kom den revet citronskal og resten af ingredienserne i melblandingen og ælt det sammen til en ensartet dej.

Form dejen til to ca. 20 cm. lange flade brød. Brug evt. lidt ekstra mel til at rulle i.

Læg brødene på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem dem og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle let af i 5 minutter. Skær dem så i ca. 1 cm. tykke skiver og bag dem igen i ovnen i ca. 10 minutter.

Lad biscottierne køle helt af på en bagerist og opbevar dem i en dåse med tætsluttet låg.

Ingredienser

225 g hvedemel

225 g sukker

1 spsk. god kakao

175 g mandler

½ tsk. bagepulver

½ tsk. stødt nellike

½ tsk. stødt kanel

revet skal af 1 usprøjtet citron

2 æg

1 æggeblomme

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising