GuldBageren Top

Stolte traditioner og ægte håndværk

Stolte traditioner og ægte håndværk. - bedre bagværk

Hos GuldBageren er håndværk ikke bare en eller anden ting, vi snakker om. Det er noget, vi udfører. Hver dag. Hos os går stolte traditioner hånd i hånd med innovation og trangen til hele tiden at udvikle, forbedre og forfine vores opskrifter -og dine smagsoplevelser.


Mere erfaring – større smag

GuldBageren er ikke bare din lokale håndværksbager - den er faktisk en del af en kæde på over 30 dedikerede bagere landet rundt. For dig betyder det ikke bare bedre bagværk, det betyder også, at du får mere ekspertise med hjem i posen, når du handler hos GuldBageren.

Kom med i bageriet

Se flere videoer fra bageriet her...


tapaskager.png
En sød nyhed Hos GuldBageren er håndværk ikke bare håndværk, det er kunst! Vores serie af konditorkager er et godt eksempel herpå. KonditorKunst er en smagfuld kombination af stolthed og passion, gode råvarer og lækre små detaljer, der kommer til sin fulde ret på kagebordet. Kort sagt: Et kunststykke af en smagsoplevelse. Der findes flere forskellige varianter i serien af KonditorKunst: Prøv fx vores små tapaskager, som er gode at dele – hvis du da kan nænne det. Gælder kun de butikker som skilter med det.

Rig på kostfibre ElverBrød er et lækkert brød, der udmærker sig på sine mange positive egenskaber. Og som passer perfekt ind i et nærende måltid med et højt indhold af fiber og protein. Læs mere her.

Friskbagt eller som bag selv. ElverBrød er lige ud af posen at bage selv. Vi bager også ElverBrød hver dag hos din lokale GuldBageren butik Gælder kun de butikker som skilter med det.
Elverbroed_2014_708x532pxl.png

En skive god samvittighed Fnuggi® Fuldkorn er et brød med god samvittighed. Det er fedtfattigt (max 1,2 % fedt) og fyldt med fuldkorn, der giver maven noget at arbejde med. Fnuggi Fuldkorn har en blød og lækker konsistens - som også mange børn er vilde med under pålægget.

Gælder kun de butikker som skilter med det.

fnuggi_fuldkorn.png

Fnuggi_rugbroed_678x376.png
En skive god samvittighed
Den fedtfattige trend er kommet for at blive, og Fnuggi® Rugbrød er et sikkert valg, når fedtprocenten skal holdes nede. Det populære Fnuggi Rugbrød, som er bagt på bl.a. majskugler, og med kun 1,1% fedt, er et utroligt lækkert rugbrød, som kun fås hos GuldBageren.

Gælder kun de butikker som skilter med det.

Masser at tygge på i madpakken
RetroBrød er bagt med kærlighed og kerner - med flower, power, fred og frisind. Brødene er bløde og saftige med et ordentlig drys af græskar- og solsikkekerner. RetroBrød har desuden en let riflet overflade, så det er nemmere at skære passende skiver.

Gælder kun de butikker som skilter med det.

retrobroed.png

Mild smag fuld af nuancer og smagsindtryk
SafariBrød er en ny generation af fuldkornsbrød, der trods sit høje indhold af fuldkorn har en mild smag, der appellerer til både børn og voksne. SafariBrød fås som brød og stykker.

Gælder kun de butikker som skilter med det.

Safari-broed.png


Skammen har fået nyt ansigt GuldBageren har gjort det let for dig at genvinde respekten, når du har kvajet dig. En omgang KvajeKage fra GuldBageren tager toppen af skammen og vender stemningen til din fordel.

kvajekag.png

Dags Produkter

Er din mandag lidt grå? Eller trænger fredagen til et lille pift? Forsød din hverdag og forkæl dig selv med en godbid fra GuldBageren. Fra mandag til fredag, alle ugens fem hverdage, disker vi op med en lækker godbid, der er lige til spise. Se dagens godbid her.

* Gælder kun de butikker som skilter med det. 

Håndværksvideoer

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Dokken 16A, DK-6700 Esbjerg

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising