GuldBageren Top

Gulerodsstykker

Bedøm
49 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 14 stk.

Kom vand i en skål og opløs gæren heri.

Tilsæt olie, salt, sukker og speltmel. Ælt dernæst hvedemel i dejen.

Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Ælt dejen igennem på et meldrysset bord. Læg dejen tilbage i skålen. Tilsæt æg, revne gulerødder og solsikkefrø. Ælt dejen godt, den skal være godt fedtet og klistret.

Fordel dejen i klumper på 2 bageplader med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Tryk forsigtigt dejen lidt flad med hånden. Pensl med sammenpisket æg og bag i ca. 15 min ved 225 grader.

Ingredienser

5 dl vand

50 g gær

1 dl koldpresset rapsolie

1 spsk. salt

2 spsk. sukker

300 g groft speltmel

500 g hvedemel

2 æg

200 g revne gulerødder

100 g solsikkefrø

1 æg til pensling

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Dokken 16A, DK-6700 Esbjerg

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising