GuldBageren Top

Om GuldBageren

GuldBageren er en af Danmarks største frivillige bagerkæder med 26 butikker beliggende over hele Danmark.

 

GuldBageren er drevet af det traditionelle håndværk

Det gode gamle håndværk er fundamentet i GuldBageren. I en tid, hvor der er adgang til hurtigt brød af tvivlsom kvalitet, har GuldBageren valgt at gå andre veje. Vi arbejder ud fra en ”back to basic”-tankegang, hvor vi værner om de traditionelle håndværkstraditioner. GuldBageren står for kvalitetsbrød skabt af en rigtig bager.

 

GuldBageren er et stærk brand og et stærk netværk

At bagermestrene har valgt at træde ind i GuldBagerkæden er ikke tilfældigt. Med et stort antal kollegaer i ryggen, et stærkt kædekontor og et gennemtænkt koncept, er der mange fordele at høste – til glæde for både kunder og bagere.

 

Som bager i GuldBageren-kæden står du i en stærk forhandlingssituation i forhold til leverandører. Der er mange skuldre til at bære byrden. Det betyder, at kæden kan tilbyde gode indkøbsaftaler og en løbende markedsføring, som deler viden med og skaber interesse overfor forbrugerne.

 

Krummeklubben bygger bro mellem familierne og GuldBageren

I KrummeKlubben kan børnene samle KrummeMønter. Få et gratis samlehæfte i din lokale GuldBageren-butik, og spar op til sjove og seje gaver. Det kræver ikke medlemskab at samle KrummeMønter, og du får en KrummeMønt for hver gang, du handler for mindst 25 kr.

Når du har samlet 30 eller 60 KrummeMønter, kan du afhente din gave direkte i din lokale GuldBageren-butik. Udvalget af gaver skifter løbende, men du kan altid se det aktuelle udvalg i din GuldBageren-butik. Du kan også vælge at få et gavekort pålydende kr. 100,- til køb af brød og kager i den GuldBageren-butik, der har udleveret gavekortet.

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Dokken 16A, DK-6700 Esbjerg

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising