GuldBageren Top

gb_topslider-SamlTil-Gavekort.png

Gavekortet har en værdi

af kr. 100,-. 

Når det indløses, har du

samtidig mulighed for at

vinde et nyt gavekort.

gb_topslider-Kagemandstilbud2016.png

Vælg mellem brunsviger,

wienerbrød eller vandbakkelse
 +
Bagetto blyantholder

Gælder kun i de butikker,

der skilter med det.

gb_topslider-fnuggi.png

Start dagen med et

godt fundament.

Få en solid start på dagen med

Fnuggi Rugbrød  &

Fnuggi Fuldkorn.

 

 

Nyhedsbrev

Sådan anvender du surdej

I anledningen af "Homemade bread day" den 17. november 2018 kan du bestille et glas GRATIS surdej i alle vores butikker. Du skal hente dit glas den 15. november 2018. Hvis du vil se, hvordan du bager med ægte surdej, så se med i videoen her.

Fuld af fuldkorn

Fuldkornsdag_2016_440px.jpg

Fuldkorn er ofte forbundet med en masse myter. Her er 6 myter om fuldkorn, som bestemt ikke er sande:

1. Det er en myte, at lyst brød ikke kan være fuldkorn

Brødet kan være bagt af fuldkornsmel, hvor hele kornet er malet til fuldkornsmel, så det er derfor ikke altid umiddelbart til at se.

2. Det er en myte, at mørkt brød altid er fuldkornsbrød

Lige som det gælder for lyst brød, kan mørkt brød være bagt af fuldkornsmel, men det kan også være bagt uden fuldkorn. Det er ikke farven, der afgør, om brødet er bagt med fuldkorn.

Vælg produkter med fuldkornslogoet.

3. Det er en myte, at alle kerner er fuldkorn

F.eks. er solsikkefrø, græskarkerner og hørfrø ikke fuldkorn. Frø og nødder defineres ikke som fuldkorn.

4. Det er en myte, at fuldkorn ikke smager godt

Der findes fuldkorn for enhver smag og til enhver lejlighed. Fuldkornsprodukterne er mange – de smager godt og gør godt.

5. Det er en myte, at fuldkorn kun er hele kerner

Hele kerner er kun den halve sandhed om fuldkorn. Fuldkorn kan sagtens være malet til mel, så man ikke finder hele kerner i brødet. Fuldkorn betyder, at man bruger hele kornet. Også skaldelene og kimen, hvor mange af vitaminerne, mineralerne og fibrene findes.

6. Det er en myte, at man ikke kan hygge sig med fuldkorn

Der er masser af produkter med fuldkorn til hyggestunder. Det hyggelige morgenbrød i weekenden kan f.eks sagtens indeholde fuldkorn – det er ikke nødvendigvis til at se, men det smager rigtig godt.

Men for at gøre det hele nemmere for dig, så skal du bare kigge efter det orange fuldkornslogo næste gang, du vil vælge fuldkorn først.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Det er let at få mere fuldkorn i hverdagen. Spørg din bager om gode alternativer til det hvide brød.

Ny færdigbagt KrummeKlubben

NyKrummeklubben_440pxl.jpg

Ny færdigbagt KrummeKlubben

Saml KrummeMønter og veksl dem til børnegaver.

KrummeKlubben var en af Danmarks første kundeklubber, da vi lancerede den i 1999. Dengang med samlehæfter og mønter for børn.

I den nye KrummeKlubben kan man med rette sige, at vi er gået "back to basic", da vi igen har valgt at introducere samlehæfter og mønter. Der er tale om en ren børneklub, hvor børnene kan samle KrummeMønter, når der handles hos GuldBageren. KrummeMønterne sættes i samlehæftet og kan efterfølgende indløses til sjove, søde og spændende børnegaver.

 

Det kræver ikke medlemskab eller binding at samle KrummeMønter. Du får en KrummeMønt, hver gang du køber for mindst 25 kr.

 

Kig ned til din lokale GuldBageren-butik og få et GRATIS samlehæfte udleveret. Så er du allerede i gang.

 

Go' fornøjelse.

 

Læs mere om KrummeKlubben, betingelserne og se hvilke gaver, du kan samle KrummeMønter til ved at besøge www.krummeklubben.dk. Hele sortimentet føres ikke i alle GuldBageren-butikker.

Kageserie i samarbejde med Odense Marcipan

forside_tapaskager_441px_NY.jpg


Konditorkunst - lidt sødt - meget godt

Kunne man friste med en Chocoæbletærte de luxe? Eller var det måske noget med et lille Jordbærkys? Sådan lyder det nu hos GuldBageren, der udvider sit kagesortiment med lanceringen af en ny serie af konditorkager, der går under navnet KonditorKunst.

Hos GuldBageren er håndværk ikke bare håndværk, det er kunst! Vores nye serie af konditorkager er et godt eksempel herpå. KonditorKunst er en smagfuld kombination af stolthed og passion, gode råvarer og lækre små detaljer, der kommer til sin fulde ret på kagebordet. Kort sagt: Et kunststykke af en smagsoplevelse. Der findes flere forskellige varianter i serien af KonditorKunst: som weekendtærte, bagte tærter, cremede flødekager, sprøde tørkager og små tapaskager.

 

Udviklet i samarbejde med Odense Marcipan

KonditorKunst er udviklet i samarbejde med Odense Marcipan, der igennem mere end 100 år har specialiseret sig inden for kager, dessert og konfekt. Kageserien er udviklet i samarbejde med Odense Marcipans chefkonditor Peter Kofod, der bl.a. har været med til at kreere og lægge sidste hånd på Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys bryllupskage tilbage i 2004.

Find en beskrivelse af hele KonditorKunst sortimentet her... 

Hele sortimentet føres ikke i alle GuldBageren-butikker.

ElverBrød

Spis lige ElverBrød til

Var det noget med en ElverBrød frugtbar? Eller måske en Grønsagstærte med kartoffel og ElverBrød? ElverBrød kan nydes på mange forskellige måder, som fx knækbrød af ElverBrød.

Find flere velsmagende opskrifter til dit

hjemmebagte ElverBrød her...

Læs hvad kunderne siger om ElverBrødet her...

Elverbrød - Proteinbrød

Facebook

Find din bager


Find din bager

Dagens kage

Fredag Chokoladehorn

Op til weekenden tilbyder GuldBageren lækre Chokoladehorn fyldt med marcipan, valnødder og med masser af chokoladestykker. De svampede og lækre horn er en sikker vinder for dem med en sød tand.

* Gælder kun de butikker som skilter med det. 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Dokken 16A, DK-6700 Esbjerg

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising