GuldBageren Top

Grøntsagstærte med ElverBrød-bund

Bedøm
44 bedømmelser
Fremgangsmåde

Hæld brødblandingen i en røreskål og tilsæt vand og olie.

Ælt dejen sammen.

Tryk dejen ned i en passende form.

Forbag bunden ca. 20 min. ved 200 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem ud i tern ca. 1x1 cm. og kog dem til de er næsten møre. Lad dem afkøle lidt, så de ikke går i stykker, når fyldet røres sammen.

 

Tænd ovnen på 200 grader.

 

Peberfrugterne skæres i tern.

Kartofler, peberfrugt, hytteost, revet mozzarellaost røres sammen.

Paprika, hakket persille og peberfrugt tilsættes, og massen fordeles

i den dejbeklædte form.

Æg og mælk piskes sammen og hældes over tærten.

 

Bag tærten færdig ca. 40 min. ved 200 grader.

Ingredienser

120 g ElverBrød-blanding

40 g olie

210 g vand

Fyld:

200 g kartofler

1/2 peberfrugt

125 g hytteost

50 g mozzarella 45+

1/2 tsk. tørret paprika

1/4 dl hakket frisk persille

Friskkværnet peber

2 æg

1 dl sødmælk

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising