GuldBageren Top

Historien bag

stilling.jpg

Det startede som en drøm, og endte som en velnærende solstrålehistorie.

Historien om ElverBrød® begyndte for mere end 20 år siden, hvor Birgitte Stilling som led i et projekt satte sig for at udvikle et brød, med et højt indhold af kostfibre og protein.

Efter utallige eksperimenter med forskellige ingredienser fandt hun endelig frem til en opskrift, der gav brødet de ønskede egenskaber. Birgitte Stilling vandt i årene efter en række internationale priser for sit arbejde – og i 2012, to årtier efter bedriften, indgik hun i et samarbejde med GuldBageren for at give alle danskere mulighed for at nyde godt af brødets gode egenskaber.

ElverBrød® var skabt. 

 

 

 

 

 

Fås ved bageren

three_left.png

ElverBrød fås som friskbagt bagerbrød hos GuldBageren, eller som en færdig brødblanding, hvor du kun skal tilsætte vand og olie.

Velbekomme.

Ingredienser

 

Psyllium frøskaller 29,4%, sojaprotein 22,9%, hvedeklid 21,8%, hvedekim 9,4%, æggehvidepulver, bagepulver, yoghurtpulver, salt. 

gda.png

ElverBrød indeholder ingen ingredienser med GM-oprindelse.

 



75 g færdigbagt ElverBrød indeholder:

gda_elverbroed.png

 

Guideline Daily Amount (GDA*): % af vejledende dagligt indtag for en voksen baseret på en kost svarende til 2000 kcal. ElverBrød indeholder 4 portioner á 75 g. For mere information: www.gdainfo.dk. 


*GDA bygger på referenceværdier for en voksen med et kostindtag på 2000 kcal. Individuelle behov for næringsstoffer varierer afhængig af køn, alder og fysisk aktivitetsniveau.

 

Egenskaber

 

ElverBrød er udviklet specielt til at indgå i et fiber- og proteinrigt morgenmåltid. Hemmeligheden er bl.a. et højt indhold af kostfibre og brugen af sojaprotein. Den særlige sammensætning af kostfibre og brugen af sojaprotein i brødet betyder, at du med 2 skiver (75 g) til morgenmad kan klare dig helt til frokost. Du kan også spise proteinbrødet til frokost.

Find inspiration til hvilket tilbehør du kan spise til dit ElverBrød under menupunktet opskrifter

 

Opskrift til 1 ElverBrød

   120 g blanding, 210 g vand, 9 g olie (1 spsk) 


· Hæld brødblandingen i en røreskål og tilsæt vand og olie. 
· Rør sammen med en ske. 
· Saml dejen, og ælt den med hænderne. Form herefter et helt brød. 
· Glat dejen ud med fugtige hænder, hvis du ønsker en glat overflade. 
· Prik eller rids evt. overfladen. 
· Sæt brødet i en kold ovn og bag det ved 200° varmluft i 45-50 minutter. 
· Lad det færdigbagte brød dampe af på bageristen i nogle minutter.

Velbekomme.

 

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising