GuldBageren Top

Ditlevtærte

Bedøm
128 bedømmelser
Fremgangsmåde

MAZARINBUND

Fremgangsmåde:

Marcipan og sukker røres sammen i en skål. Blødt smør kommes i lidt ad gangen, ægget røres i og melet vendes i til sidst. Massen fordeles i en springform på Ø 24 cm og det halve æble i tern drysses over.

Bages ved 180 grader ca. 12-15 min.

 

FRAGILITÉ BUNDE

Fremgangsmåde:

Marcipan og sukker røres sammen i en skål, og 3 æggehvider tilsættes lidt efter lidt.

 

Fremgangsmåde:

5 æggehvider og sukker piskes op så det er luftigt, og blandes forsigtigt med marcipanmassen.

Deles i 2 springforme Ø 24 cm og bages ved 180 grader ca. 18-20 min.

 

ÆBLE-BLOMMEKOMPOT

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser koges i en gryde, til frugterne er møre.

Køles af og blendes, til blandingen er en homogen masse.


NOUGAT SARAH BERNARD CREME

Fremgangsmåde:

Fløden bringes i kog. Når fløden koger, tages den af varmen og nougat piskes i.

Stilles på køl til næste dag.

Tag massen ud, pisk den til den er fast.

M/ÆBLE TERN

Ingredienser

MAZARINBUND

50 g rå marcipan

50 g sukker

50 g smør

1 æg

50 g mel

1/2 æble i tern

 

FRAGILITÉ BUNDE

200 g rå marcipan

100 g sukker

3 æggehvider


Piskes særskilt:

5 æggehvider

300 g sukker

ÆBLE-BLOMMEKOMPOT

1 1/2 æble i grove tern

2 blommer i grove tern

50 g sukker

1 knivspids vanilje

Lidt vand

NOUGAT SARAH BERNARD CREME

(Husk at tilberede den dagen før)

1/2 l piskefløde

150 g nougat

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising