GuldBageren Top

Chokoladespecier

Bedøm
131 bedømmelser
Fremgangsmåde

Ca. 30-40 stk.

Flormelis, mel, magarine og æg blandes sammen til en dej.

Hak chokoladen og bland det forsigtigt i dejen.

(ælt ikke for meget i dejen, da chokoladen kan smelte.)

Del dejen i 3 klumper og rul dejklumperne ud til 3 lange pølser.

Sæt dejen i fryseren 1-2 timer, til de er halvfrosne.

Skær de halvfrosne dejpølser i tynde skive, og læg dem på en bageplade.

Bag småkagerne ved 250 grader i almindelig ovn i ca. 5-7 min. eller til de er let gyldne i kanten.

Ingredienser

100 g flormelis

350 g mel

250 g margerine

1 æg

100 g hakket chokolade

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising