GuldBageren Top

Cheesecake med bær

Bedøm
19 bedømmelser
Fremgangsmåde

8-10 portioner.

Bund:

Knus kiksene. Smelt smøret og hæld det ned i kikseblandingen. Rør det godt sammen, så det bliver til en dej. Tryk dejen ud i en springform (ca. diameter 26 cm.).

Kom 1 blad husblas i en skål med koldt vand. Bring cremefraiche og sukker i kog, og lad det koge i 1 min. og bland så husblas og kvak i.

Hæld fyldet på bunden og stil kagen i køleskabet til massen er stivnet.

Læg bærrene på fyldet.

Kom 5 blad husblas i en skål med koldt vand.

Hæld saften og sukker i en gryde og kog blandingen op. Rør den udblødte husblas i saften.

Tag gryden af og lad saften afkøle.

Hæld den afkølede saft over bærrene og stil kagen på køl igen min. 2 timer, eller indtil saften er blevet til gelé.

Ingredienser

Bund:

20 stk. Digistive kiks

100 g smør

Fyld:

2 dl kvark

2 dl creme fraiche

1 dl sukker

1 blad husblas

Topping:

1/2 l friske eller frosne bær

4 dl fortyndet saft, helst med samme smag som bærrene

2 dl sukker

5 blade husblas

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising