GuldBageren Top

Butterdejspakker m. kylling

Bedøm
35 bedømmelser
Fremgangsmåde

6 stk.

 

Start med at koge kyllingbrysterne i ca. 10 min.

Skær dem i skiver og lad dem afkøle.

 

Kom spinatkuglerne i en gryde med en klat smør og tø det op under låg.

Tilføj det hakkede løg, hvidløg, revet muskat, citronsaft og salt og peber i gryden og slut af med at vænde philadelfia osten i spinatblandningen og lad det køle af.

Tænd ovnen på 225 grader alm. ovn.

Rul butterdejs pladerne ud på den brede side, og kom spinatblanding på.

Kom et par skiver kylling ovepå og fold dejen til en pakke.

 

Læg pakkerne på en plade med bagepapir med lukningerne nedad.

Skær skrå snitter med en skap kniv, og pensl med lidt olie.

 

Bages i ovnen i midterste rille i ca. 20 min.

 

Server pakkerne med en frisk salat lavet af rucolasalat, agurk, løg og peberfrugt.

 

 

Ingredienser

6 butterdejs plader (frosne.)

2,5 tsk. citronsaft

100 g Philadelphia ost

2 knsp. revet muskatnød

500 g kyllingbryst filet

300 g spinat (Frisk eller dybtfrost.)

2 knsp. revet muskatnød

2 knsp. peber

1 tsk. salt

2 spsk. smør

1 løg

2-3 fed hvidløg

 

Olie til pensling

Salat:

1 pakke rucolasalat

1 agurk

2 peberfrugter

Vi er din lokale håndværksbager

Du finder os på hjørnet, nede ad gaden og lige i nærheden - på morgenbordet, under dit pålæg og til dessert. Som din lokale håndværksbager sætter vi en ære i at bage, så det smager. Gamle teknikker, gode råvarer og nye tendenser er en helt naturlig del af vores arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi elsker dej

GuldBageren A/S

Håndværkervej 32, DK-6710 Esbjerg V

Tlf.: 7028 2828, Fax.: 70282829

E-mail: GuldBageren@GuldBageren.dk

Bager
Moove Advertising