GuldBageren
Grindsted

"Vores håndværk er vores kerne, og vi fortsætter altid
med at opdage nye brødvarianter og eksperimentere
med spændende smagsnuancer"

"Kundernes smag har udviklet sig gennem de sidste 30 år. I dag ønsker kunderne brød med bedre smag og mere substans. De er blevet brød-bevidste, og som bager kan jeg ikke ”bare” servere flere varianter af hvidt brød eller kager, der er pakket ud af en kasse. Der skal andre brød-typer til - altid i mange forskellige varianter og altid i bedste kvalitet.."

- Jørgen Fuglsang, bagermester

Bagværkets Mester: 43 år med håndværk og smag
Jeg blev uddannet i 1976 og blev ejer af min første bagerbutik i 1980.
Siden 1986 har jeg været ejer og været drivkraften bag udviklingen af brød i bageriet på Krogagervej 3 i Grindsted. De seneste 43 år har været præget af betydelige forandringer i sortimentet. Dengang bestod størstedelen af sortimentet af hvide franskbrød og rundstykker, men i dag stræber vi altid efter at præsentere forskellige brødtyper i mange varianter og altid af den bedste kvalitet.

Friskbagt håndværk hele dagen
Vi starter dagen med at bage brød i vores stenovn fra det øjeblik, vi åbner, og fortsætter det meste af formiddagen. I weekenden bager vi friske rundstykker hvert 20. minut om formiddagen. Det betyder, at du altid kan glæde dig til lækre, nyligt bagte brød, når du besøger vores bager.

Kvalitetsbrød hos GuldBageren

 

 

Brød med ambitioner
I bageriet er vi fem passionerede bagere og konditorer, der alle elsker vores bagerhåndværk. Det er afgørende for os, at kunden kan fornemme. at vi tager vores bagerhåndværk alvorligt. For os er godt brød mere end en lidenskab. Det er et udfordrende håndværk, der aldrig stopper med at udvikle sig, og som kræver respekt, indlevelse og grundighed.

Bagværk med finesse og ægte surdej
Vi skaber alt bagværk fra bunden, og du kan være sikker på, at hver eneste kage, bolle eller brød er lavet af de fineste råvarer, man kan opstøve. Vi anvender koldhævningsteknikker, som resulterer i brød med en udsøgt smag, og som holder sig frisk i længere tid. Derudover bliver alle vores rugbrød skabt med en ægte surdej, helt fra starten af processen.

Stenovnsbagte delikatesser
Vi har et stort udvalg af stenovnsbrød og boller i mange forskellige varianter, bl.a. fuldkornsstykke, kartoffelstykke og græskarstykke. Stenovnen giver brødet en lækker skorpe, fordi varmen kommer nedefra, hvilket medvirker til en mere jævn skorpe. I et stenovnsbrød er der mere fugtighed, der gør at brødet ikke bliver så ”oppustet” som et traditionelt brød. Et lækkert stenovnsbrød holder sig frisk i længere tid, så man får lov til at nyde brødoplevelsen i længere tid.

Thebolle til børn GuldBageren
GuldBageren Tærter
Wienerbrød GuldBageren Grindsted

 

Bring smagen hjem
Vi har noget for enhver smag! Udover vores klassiske udvalg af kager, brød og boller tilbyder vi også frisklavede og velsmagende sandwiches til din frokost. Alle serveret på vores friskbagte brød, som vi nøje har udviklet og bagt – så kan du være sikker på at tage en smagsoplevelse med hjem.

GuldBageren Grindsted

Krogagervej 3
DK-7200
Grindsted

T: 75322144
E: guldbageren-grindsted@mail.dk

Åbningstider

Man-Fredag: 06:00-17:00
Lør-Søndag: 06:00-16:00
Helligdage: 06:00-16:00

Julen / Nytår
Lukket 25. og 1. januar

Information